document.write('');

Programajánló

Pünkösdi Vigasságok Környén

A Német Nemzetiségi Önkormányzat Környe várja a község lakosságát a hagyományos Pünkösdi Vigasságok rendezvényre június 4-én.

VII. Forgórózsa Fesztivál Tatabányán

A Forgórózsa Fesztiválok célja, hogy a Kárpát-medencében élő magyarság archaikus népi kultúráját bemutassa, minden évben más-más tájegységet kiemelve.

4. Komáromi Motoros és Baleset-megelőzési nap

Rendőrségi bemutatóval, őrületes motoros kaszkadőr show-val, habpartival, veterán járműkiállítással és véradással is várja a 4. Komáromi Motoros és Baleset-megelőzési nap az érdeklődőket május 21-én a komáromi rendezvény placcon.

Alzheimer Café újabb programja

A tatabányai Alzheimer Café következő összejövetele május 9-én, kedden lesz a KPVDSZ Művelődési Házban.

"SOLI·DEO GLORIA" Kiállítás Komáromban

A Komáromi Klapka György Múzeum mindenkit vár április 28-án pénteken 16 órára a Múzeum főépületébe a 26. Komáromi Napok keretében szervezett "SOLI·DEO GLORIA" - A protestáns egyházak története Komáromban, a Duna két partján című kiállítás megnyitójára.

VII. Szent György napi lovasünnep Tatán

Április 29-én szombaton rendezik meg az immáron VII. Szent György napi lovasünnepet Tata - Agostyán között a Sjáli Szórakoztató Parkban.

26. Komáromi Napok

Szerdán (április 26.) 14 órakor Észak- és Dél-Komárom képviselő-testületének közös ünnepi ülésével kezdődik hivatalosan a rendezvénysorozat a Tiszti Pavilon dísztermében, ahol a két város vezetése átadja a díszpolgári címeket, valamint a Pro Urbe és a Polgármesteri díjakat.

Vízreszállás Napja Tatán

Április 30-án vasárnap rendezik meg Tatán a Vízreszállás Napját az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban, és az Öreg-tó partján.

Mediawave - Filmes és zenei együttlét ismét a Monostori Erődben

Idén is a komáromi Monostori Erődben rendezik meg a Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Együttlétet. A nagy múltú, immár 27. kulturális fesztivál április 27-től május 1-ig tart, a fő tematika idén az 500 éves reformáció, annak művészeti aspektusai.