document.write('');

Miért hirdessen nálunk?

A Forrás Rádió Komárom-Esztergom megye legkedveltebb, és leghallgatottabb helyi rádiója. Ezt a hallgatói visszajelzéseken túl, a TNS Hoffmann és a Mediameter közös rádiós hallgatottsági felmérése is alátámasztja, amely adatai alapján 43 %-os hallgatottsággal rendelkezünk. A 2013-as vételkörzet-bővítéssel a korábbinál is nagyobb területen érhető el adásunk. Tatabányán az FM 97,8 mellett, Komárom és környékén a 90,5-ön is sugárzunk. Rádióműsoraink teljes Komárom-Esztergom megyében és a Felvidéken hallhatóak, valamint online adásunkat a világ bármely pontjáról elérhetik hallgatóink. A Forrás Rádió az ország harmadik leghallgatottabb helyi rádiója.

A Forrás Rádió az a média, ami gyors és közvetlen kapcsolatot biztosít az Ön cége és a környezetében élők között. Rádiónk a szórakoztató műsorszolgáltatáson túl, városi rendezvények, megnyitók, átadó ünnepségek, koncertek, expók élő közvetítésében vállal szerepet.

Az évek folyamán számos játékkal, értékes nyereménnyel tettük gazdagabbá hallgatóinkat. Társadalmi szerepvállalásunk jelentős és kiemelkedő. Karitatív tevékenységeink során már több száz családnak, hátrányos helyzetű embernek segítettünk. Nekünk van lehetőségünk a legtöbb helyi információt eljuttatni az emberekhez. Legyen szó eseti, vagy rendkívüli helyzetekről, melynek során a helyi- megyei szervezete, városi hivatalok is a rádióhoz fordulnak segítségért.

Forrás Rádiónál a minőségi műsorszórás is kiemelkedő, hiszen komoly fejlesztésnek köszönhetően rádiónk immáron a legtisztább hang az éterben.

Mindezeknek köszönhetően 2013-ban Komárom-Esztergom Megye Príma Díjasai lettünk.

A Forrás Rádiót élmény hallgatni!

Keresse munkatársainkat bizalommal, akik elkészítik az Ön cége számára legoptimálisabb ajánlatot!

Tata, Tatabánya, Mór, Székesfehérvár, Biatorbágy és Esztergom által határolt területek
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 77 33 125