Lejátszás RIHANNA - Disturbia

Zene

Sport

Megvannak az ellenfelek

A magyar férfi kézilabda-válogatott többek között az olimpiai bajnok dánokkal került azonos csoportba a januári, horvátországi Európa-bajnokság pénteki sorsolásán.

Marad a Fradinál Hajnal Tamás

A játékos a minap hosszabbította meg szerződését a labdarúgócsapatánl. A 36 éves középpályás egy évre, azaz a következő szezon végéig írt alá.

Jegyvásárlással vezekel Bernd Storck

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya két meccsre is meghívta azokat a szurkolókat, akik a helyszínen tekintették meg az andorrai mérkőzést. A szakember a lettek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezőn fizeti majd a jegyeket.

Bacskai Balázs lett az új bajnok

Az ökölvívó karrierje első profi mérkőzésén pontozással legyőzte Harcsa Norbertet, ezzel megszerezte a középsúlyú magyar bajnoki címet a Magyar Ring ökölvívógálán.

Jól vizsgázott a Duna Aréna

Az újonnan átadott komplexumban rendezték a Budapest Opent. A Duna Aréna a júliusi, budapesti vizes világbajnokság fő helyszíne lesz.

Harmadik lett a Telekom Veszprém

A csapat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében, a tegnapi bronzmérkőzésen 34-30-ra legyőzte a Barcelonát, ezzel sikerült megszerezni a harmadik helyet.