Lejátszás RIHANNA - Disturbia

Zene

Külföld

Élve került elő egy halottnak hitt nő Londonban

Túlélte a tűzvészt a leégett londoni toronyház egy halottnak hitt lakója. Kilenc napig úgy tudta családja és a barátai, hogy az eltűnt nő is az áldozatok között van, ám az ő története szerencsés véget ért.

Az EU meghosszabbította az Oroszország ellen hozott szankcióit

Az Európai Unió tagországainak vezetői hat hónappal meghosszabbították az Oroszország ellen hozott gazdasági szankciókat, arra hivatkozva, hogy Moszkva nem tett eleget az ukrajnai fegyveres konfliktus rendezésére vonatkozó megállapodásban szereplő feltételeknek.

Rekordokat döntöget a meleg szerte Európában

Európa jelentős részén rekordokat döntögető hőség tombolt szerdán: Franciaországban 2005 óra nem volt példa hasonló melegre, miközben London az 1976 óta látott legforróbb napra készül, Portugáliában pedig továbbra sem sikerült megfékezni az erdőtüzet.

Marokkói állampolgár volt az elkövető

Egy 36 éves marokkói állampolgárságú férfi volt a kedd esti brüsszeli merényletkísérlet elkövetője, aki nem szerepel szélsőségesként a rendőrség nyilvántartásában - tudatta a belga szövetségi ügyészség szóvivője.

Scotland Yard: terrortámadás történt

A Scotland Yard terrorcselekményként kezeli az észak-londoni muszlim közösség elleni hétfő hajnali támadást - jelentette be hétfő délelőtt a londoni rendőrség főparancsnok-helyettese.