Lejátszás Forrás Rádió

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Helyi

Hatmilliárd forintos felújítás a Csillag erődben

A Liget Budapest Projekt keretében hatmilliárd forintos beruházással felújítják a komáromi Csillag erődöt és itt mutatják be a Szépművészeti Múzeum gipsz szobormásolatait. A beruházás alapkövét csütörtökön helyezték el az erőd udvarán.

Felújítják Tatabánya legnagyobb bölcsődéjét

Megkezdődött Tatabánya legnagyobb bölcsődéjének felújítása, az 1970-ben épült létesítményt 202 millió forintból korszerűsítik, európai uniós források felhasználásával - mondta el a polgármester.  

Energetikai megújítás előtt a komáromi Jókai gimnázium

A Komáromi Jókai Mór Gimnázium energetikai felújítására és a Komárom-Szőny területén feltárt „Brigetio” fürdő romjainak turisztikai hellyé alakítására is pályázik Komárom – egyebek között erről is döntött keddi rendkívüli ülésén a képviselő-testület -írja a Helyi Hiradó.

Megyei helyszínnel bővül a Magyarok kenyere program

A Székely magyarok kenyere akcióval és testvértelepülési programmal bővül idén a Magyarok kenyere elnevezésű, 2011-ben Pécsről indult jótékonysági kezdeményezés - hangzott el kedden a Pécsi Egyházmegye Magtár nevű rendezvényközpontjában tartott sajtótájékoztatón.  

Közlekedésbiztonsági nap Tatabányán

A Tatabányai Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága – valamint a Turul Népe motoros csapat és a Pink Motors- közlekedésbiztonsági napot rendezett június 17-én Tatabányán.