Lejátszás Lotfi Begi / MYRA - Kell egy kis őrültség

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Helyi

Befejeződött a Selye János Kórház fejlesztése

Befejeződött a komáromi Selye János Kórház 171 millió forintos fejlesztési programja, amelynek keretében korszerű műszereket szereztek be és energiamegtakarítást eredményező beruházásokat végeztek el - ismertették az intézményben tartott sajtótájékoztatón.

Két díjazottja is van Komáromnak

Idén is ketten vehették át a Komárom Város Közszolgálatáért Díját. Az elismerést ez évben Havran-Tóth Bernadettnek és Völözné Nemes Juditnak ítélte oda a város képviselő-testülete.

Fokozódik a vadveszély megyénk útjain

Augusztus közepéig tart az őzek párzási időszaka, a tapasztalatok szerint ekkor megszaporodnak a közúti balesetek a vadak megváltozott mozgási területe, viselkedése miatt.

Megújul az óvoda udvara Banán

A helyi intézmény nyerte el korábban a komáromi járás jótékonysági báljának bevételét, így most egymillió forintot fordíthatnak az újításokra – írja a 24óra.

Megújulhat a bajnai kastély

Az épület a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében szépülhet meg – mondta el Völner Pál államtitkár, a térség parlamenti képviselője a 24órának.

Fontos, hogy jól bekössük a gyerekeket!

A gyermekülések szabályos használatára hívja fel a figyelmet a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. A gyermekbiztonsági rendszerek speciális védőeszközök, melyek első sorban közlekedési baleset esetén nyújtanak védelmet a gyermekek részére.