Lejátszás Forrás Rádió

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Helyi

Telegdi Zsoltra emlékeztek Bajon

A posztumusz rendőr hadnagy hét éve hunyt el. 33 évesen, 2010. augusztus 16-án az M1-es autópályán, motoros járőri feladatainak teljesítésekor, baleset következtében vesztette életét.

Hőségriadót fújtak

Még kitart a kánikula. Olyannyira, hogy a tartós hőség veszélye miatt a fővárosra és nyolc megyére ismét figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Moldvai csángókat érkeznek Környére

Moldvai csángókat lát vendégül augusztus 20-án a környei Római Katolikus Egyházközség. Nyisztor Ilonka és tanítványai a 11 órakor kezdődő szentmisén szolgálnak, majd kis műsorral kedveskednek.

Nagyboldogasszony ünnepe van ma

Ma ünnepli a katolikus egyház a legfontosabb Mária-ünnepet, Nagyboldogasszony napját, vagyis Szűz Mária halálát és mennybevételét.

3,6 százalék a munkanélküliség megyénkben

Komárom-Esztergom megyében 2017 július elején 3,6 százalékra csökkent az álláskeresők aránya, a térség ezzel Győr-Moson-Sopron és Vas megye mögött a harmadik helyen áll - mondta el a megyei kormányhivatal vezetője.

Újabb 700 millió forint a megyének

Kihirdették az első körös TOP pályázatok utolsó nyertes projektjeit is Komárom-Esztergom megyében - újabb 6 település örülhet a pozitív elbírálásnak.