Lejátszás RIHANNA - Disturbia

Zene

Belföld

Nyáron is egyeztetnek az egészségügyi ágazatban

Nyáron is folyamatosan egyeztetnek az egészségügyi ágazatban dolgozók béréről, juttatásairól, munkakörülményeiről - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyi államtitkársága.

Holnapra megszűnik a hőség

Az év eddigi legmelegebb napján a hőség mellett záporok, helyenként akár heves zivatarok is lehetnek; csütörtökön gyökeres átalakulást hoz egy hidegfront – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.  

4,4 százalékra csökkent a munkanélküliség

A munkanélküliek átlagos létszáma 48 ezerrel 203 ezerre, a munkanélküliségi ráta 1,1 százalékponttal, 4,4 százalékra csökkent március-májusban az egy évvel korábbihoz képest - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.

Már csaknem ötvenezer családnak segített a csok

Eddig csaknem ötvenezer családot támogattak a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) segítségével, 126 milliárd forinttal - közölte a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár.

Völner Pál: hazánk nem nyitja ki a kapukat

Az Európai Bíróságra óriási nyomás nehezedik a kvótaperben, a befolyásolás szándékával fellépő szereplők azt szeretnék elérni, hogy a testület ne a magyar és szlovák érveket fogadja el - nyilatkozta a Magyar Időknek Völner Pál.