Lejátszás Weezer - Beverly Hills

Zene

Hírek

Heten haltak meg a hazai utakon

Az elmúlt 72 órában a rendőrök 156 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 5 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 7 személy vesztette életét.

A családokat szeretnék tovább erősíteni

Továbbra is a családok megerősítése és a munkát vállalók segítése a fő cél – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a jövő évi költségvetés kapcsán. Kiemelte, hogy jövőre 17 500 forintra nő gyermekenként az adókedvezmény a kétgyermekes családoknál.

Több fejlesztés is folyamatban van Szomoron

A Komárom-Esztergom megyei településen megújul az óvoda. A megyei önkormányzat Terület-és Településfejlesztési Programja révén a mintegy 100 éves épületet és az udvart is megszépítik.

Marad a Fradinál Hajnal Tamás

A játékos a minap hosszabbította meg szerződését a labdarúgócsapatánl. A 36 éves középpályás egy évre, azaz a következő szezon végéig írt alá.

Erdőtűz pusztít Portugáliában

Egyre nő a portugáliai erdőtűz halálos áldozatainak száma. Egyes hírek szerint már legalább 39-en életüket vesztették és majd 60-an megsebesültek.

Eredményes az adótraffipax

A NAV az elmúlt majd három hónapban mintegy 120 előre bejelentett helyszínen végzett ellenőrzést, ahol nemcsak a nyugtaadás gyakoriságát és a könyvelt bevételt, de az alkalmazottak bejelentését is nézték.

Egyre nő a halálos áldozatok száma

A brit rendőrség adatai szerint már 58 embert találtak holtam a szerdai, londoni toronyháztűz után a romok alatt. Ennél jóval magasabb lehet a végleges szám, de félő, hogy sok áldozatot meg sem találnak, vagy nem tudják őket azonosítani.