Lejátszás Weezer - Beverly Hills

Zene

Hírek

Élve került elő egy halottnak hitt nő Londonban

Túlélte a tűzvészt a leégett londoni toronyház egy halottnak hitt lakója. Kilenc napig úgy tudta családja és a barátai, hogy az eltűnt nő is az áldozatok között van, ám az ő története szerencsés véget ért.

Megvannak az ellenfelek

A magyar férfi kézilabda-válogatott többek között az olimpiai bajnok dánokkal került azonos csoportba a januári, horvátországi Európa-bajnokság pénteki sorsolásán.

Egy hét maradt az adategyeztetésre

Már nincs sok idejük a feltöltőkártyás mobiltelefon előfizetőknek. Mindössze egy hetük maradt az adategyeztetésre a szolgáltatónál - a nem azonosított SIM-kártyák előfizetése ugyanis július 1-jétől megszűnik.

Hőség, UV-sugárzás, vigyázzunk!

Ma is nagy hőség lesz, de nemcsak emiatt kell odafigyelnünk. A tűző napsütésben nagyon erős lesz az UV-sugárzás – emiatt és a kánikula miatt adott ki figyelmeztetést mára az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek mellett Komárom-Esztergom, Győr, Pest és Fejér megyére is.

Egészséges a meggy, együnk sokat!

Együnk több meggyet – erre buzdítanak a gyümölcs szezonban hazánkban. Magyarországon a meggy-fogyasztás a régi időkhöz képest ugyanis alacsony szinten van, inkább a cseresznyét kedveljük.

Nem veszélytelen a nagy meleg

 A fokozott hőterhelés még az egészséges fiatalok számára is megterhelő – állítja a Meteo Klinika igazgatója. Pintér Ferenc szerint az egyik legfontosabb ilyenkor a folyadék- és a sópótlás.

Ismét bejelzett az alkoholszonda

Öt ittas vezetőt fogtak a rendőrök az elmúlt 24 órában Komárom-Esztergom megyében. Tegnap hajnalban Tatabányán, a Síkvölgyi úton fogtak egy ittas vezetőt, akinek közigazgatási bírságot kell fizetnie.