document.write('');
  • 1
  • 2
Hírek - Forrás Rádió

Hírek

A kormány lezártnak tekinti az olimpiarendezés ügyét

A kormány lezártnak tekinti az olimpiarendezés ügyét, egyben felkérte Szabó Tünde sportért felelős államtitkárt, adjon tájékoztatást arról, hogy az olimpiához kapcsolódó beruházások előkészítése milyen szakaszban van - közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

1,3 millió forint adományt gyűjtött a Fidelitas

A Fidelitas 1,3 millió forintos adományt nyújtott át az árva, illetve nehéz sorsú gyermekeket támogató Sámuel Alapítványnak a Fogjunk össze Kárpátaljáért nevű tavalyi jótékonysági akciójának eredményeként.

Egyre intenzívebb a verseny a munkaerőért

Egyre intenzívebb verseny indult a munkaerőért Magyarországon - mondta Simon Attila, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkára egy konferencián.

7 Föld-szerű bolygót találtak egy közeli naprendszerben

A NASA tudósai szerdán jelentették be, hogy a Spitzer-űrtávcső segítségével egy tőlünk 40 fényévre található csillag, a Trappist-1 körül hét Föld-szerű és nagyságú bolygót fedeztek fel, ezek közül pedig három a lakható zónában van.

Ma kezdődik a mohácsi busójárás

A Maszkot ölt apraja-nagyja című farsangi készülődéssel megkezdődik ma a mohácsi busójárás, amelyen hat napon át minden eddiginél több, mintegy 1300 jelmezes űzi a telet a Duna-parti városban.

Újabb Obama-rendeletet vont vissza Donald Trump

Donald Trump elnök kormánya visszavonta azokat a jogilag nem kötelező érvényű szövetségi iránymutatásokat, melyekkel az Obama-kormány lehetővé tette, hogy a transznemű diákok az állami iskolákban a nemi identitásuknak megfelelő mosdót és öltözőt használják.

Stúdió blog

Tovább a kategóriára

Programajánló

Tovább a kategóriára