Lejátszás Weezer - Beverly Hills

Zene

Hírek

Segítséget kapnak a tűzben károsultak

Érkezik a segítség a tűzvész miatt otthontalanul maradottaknak Londonban. Több, mint hárommillió font, azaz mintegy egymilliárd forint gyűlt össze adakozásból az áldozatok megsegítésére.

Csúcson a kullancsszezon

A rétek, erdei ösvények, parkok többségén találkozhatunk velük és a közhiedelemmel ellentétben nem a fáról potyognak ránk, hanem a fűszálak tetejéről mászhatnak át. A Híradó írása szerint a kullancs elleni megelőző krémek, riasztók hatékonyak lehetnek.

Egyre több mobilt próbálnak becsempészni a raboknak

Még szalámiba is rejtettek mobilt az elítélteknek – a legfurább módokon próbálnak becsempészni telefont a raboknak az ismerősök, családtagok. Idén már majd nyolcszáz esetben foglaltak le mobilt a hazai fegyintézetekben - írja a Magyar Hírlap.

A horvát és olasz tengerpart is igen népszerű

Továbbra is Horvátország az egyik legnépszerűbb úti célja a magyaroknak nyáron. Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró szerint viszont Görögország iránt is átlagot meghaladó az érdeklődés.

Egyre több helyen kell fizetni a strandolásért

A Magyar Hírlap írása szerint a Tisza a leginkább pénztárcakímélő vizünk, itt rengeteg nívós, ingyenes szabadstrand működik. A Balatonnál azonban egyre több településen kell jegyet váltani a fürdőzéshez, sőt a Velencei-tónál is.

Hajthatatlan a magyar miniszterelnök

Orbán Viktor azt mondta, nem változtat a bevándorláspolitikán, hiszen Magyarország elsőként bizonyította be, hogy a megállíthatatlannak nevezett népvándorlás megfékezhető, megállítható és visszafordítható.

Jegyvásárlással vezekel Bernd Storck

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya két meccsre is meghívta azokat a szurkolókat, akik a helyszínen tekintették meg az andorrai mérkőzést. A szakember a lettek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezőn fizeti majd a jegyeket.

Megölhették az Iszlám Állam vezérét

Jelenleg vizsgálják az értesülést, miszerint egy május végi orosz légicsapásban meghalt Ibrahim Abu-Bakr al-Bagdadi. Ő volt a terrorszervezet alapítója és első számú vezetője.